FŐZŐCSKE: verseny (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 10 db
  • Blogbejegyzések - 7 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 10 db
  • Blogbejegyzések - 7 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 10 db
  • Blogbejegyzések - 7 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 10 db
  • Blogbejegyzések - 7 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE-FORTÉLYOK-RECEPTEK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

verseny

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 13 éve

most jelen állapotban MÓCSAI ZSUZSA
első 60 pontja van.
várom a többi tippelést mindenkitől!

Hozzászólások eddig: 9

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

TÉLI GYÜMÖLCSSALÁTA

HOZZÁVALÓK:2alma
3 narancs
4 banán
2 evőkanál méz
1 doboz natúr joghurt
2 dkg mogyoró
2 kiskanál fahéj
2 dkg mogyoró
ELKÉSZÍTÉS:A gyümölcsöket meghámozzuk,felkockázzuk, a mogyorót apróra vágjuk.Az előkészített gyümölcsöket egy üvegtálba tesszük,majd ráöntjük a fahéjjal és mézzel elkevert joghurtot.Egy órára hűtőbe tesszük, majd kivéve megszórjuk a mogyoróval.

JÓÉTVÁGYAT KÍVÁNOK !

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

ITAL AJÁNLÁS: halászlé:száraz rozé vagy vőrősbor
töltöttáposzta:száraz kemény fehér bor
csirkesaláta :könnyű száraz fiatalabb fehér bor
cigánypecsenye:száraz testesebb fehér bor
rántott karfiol:könnyű vörösbor
töltött pprika.könnyű fehér bor

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

Bocsánat! 11 képet találtam,ha a 8. képhez kell az ital ajánlat (töltött paprika), minden képp könnyű fehér bort ajánlanék hozzá másoknak, magamnak viszont egy jó pohár hideg tonikot citrom karikával.

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

1. a 8. képhez vagy 8 képhez kéred az ital ajánlatot? Csak 6 képet találtam.(nem értem!!!)
2. igen létezik folyékony füst.
3. a durum egy búza fajta.
4. a "házmester"ben 3dl szódavíz van.
5. van fekete és vörös kaviár is, a fekete a tokhalnak, a vörös a lazacnak az ikrája.

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

SÁRGADINNYE SALÁTA

HOZZÁVALÓK: 1,5-2 kg-mos sárgadinnye
1 citrom
15-20 dkg cukor
0,5 dl rum

ELKÉSZÍTÉS: A félbevágott kimgozott dinnye húsából kiskanállal készíts golyókat és azokat tedd egy salátás tálba. Csavard rá a citrom levét, szórd meg a cukorral
és öntsd le a rummal. 2-3 órán át érleld hűtóben, s közben egyszer kétszer könnyedén keverd át.

Ha ez mind megvolt fogyasszátok jóétvággyal!

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

A cápa USZONYából készül az innyencek részére a cápauszony leves.

A tiramisu elkészítéséhez MASCARPONE sajtra van szükség.

A jókai bableves köthető Jókai Mórhoz,mivel az egyik kedvenc étele volt. Balatonfüreden rendeztek is 2005-ben "jókai bableves" fözöversenyt az író születésnapján.

A madártejnek legjobb tudomásom szerint semmi köze a madárhoz, így azt gondolom madár sincs benne.

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

Törökparadicsom=padlizsán,melyet egy Dél-Ázsiai tüskés növényből nemesítettek.

Válasz

Mócsai Zsuzsi üzente 13 éve

Tudomásom szerint a francia lecsó nem csak parikából, paradicsomból van, többféle kellékből készül:padlizsán,patiszon,piros és fehér husú paprika,paradicsom,lilahagyma.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

MOST VÉGH ITSVÁN VEZET 150 PONTJA VAN,10 KÉPFELTÖLTÉSSEL

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu